Dina sökresultat

Om

Amrein Fischer

AMREIN FISCHER är en av de längst etablerade fastighetsbyråerna i Marbella med lång erfarenhet av personlig och professionell fastighetsrådgivning. Vi är en relativ liten aktör och har bestämt att förbli det eftersom vårt fokus ligger på att vara en dedicerad aktör som erbjuder de bästa tjänsterna. I över 30 år har vi hjälpt internationella kunder att sälja och hitta exklusiva villor, lägenheter och fastigheter i Marbella, och vi är stolta över att säga att vårt rykte talar för sig själv.

Vi använder våra erfarenhet och detaljerade kunskaper om den exklusiva fastighetsmarknaden i Marbella med omnejd för att vägleda och ge råd till våra kunder och hjälpa husägare att effektivt marknadsföra sina fastigheter för försäljning och köpare att hitta de hem de letar efter. Specialiserat på premiumsegmentet fokuserar vi på de bästa områdena och är selektiva med de fastigheter vi erbjuder till försäljning.

Oscar Amrein

Oscar Amrein
Senior Partner

Tel. +34 952 823 337
oscar@amrein-fischer.com

Heidi Fischer

Heidi Fischer
Senior Partner

Tel. +49 172 2699099 | +34 696 965 224
heidi@amrein-fischer.com

Sebastian Nieblas

Sebastian Nieblas
CEO & Partner

Tel. +34 609 871 734
sebastian@amrein-fischer.com

Vårt uppdrag och vision

Från vår bas på Golden Mile – Marbellas mest prestigefyllda adress – erbjuder vi ett förstklassigt urval av lägenheter, takvåningar och villor till salu i Golden Mile, Sierra Blanca, Camojan, Río Verde, Puerto Banús, El Madroñal, La Zagaleta och Guadalmina, bland andra. Vi erbjuder även radhus, lyxlägenheter och tomter samt täcker ett bredare område mellan Estepona och öster om Marbella, men tillämpar alltid stränga urvalskriterier.

Av denna anledning är AMREIN FISCHER inte en ordinär byrå med hundratals delade fastigheter i sin lista, utan en boutique-fastighetsmäklare med egna objekt som använder sitt kunnande och nätverk för att lista och effektivt tillhandahålla en premiumsamling av bostäder i det mesta attraktiva områden i Marbella. Vår erfarenhet och rådgivning står helt till ert förfogande under hela försäljnings- och köpprocessen – och även därefter.

Som en specialiserad mäklarbyrå erbjuder vi skräddarsydda lösningar och lyssnar noga till dina önskemål och preferenser och slösar inte din tid med olämpliga förslag. Att vara helt oberoende innebär att vi arbetar för dig, inte för utvecklare. Vi tillhandahåller den professionalism som många av våra kunder är vana att få vid utomlandsaffärer och är stolta över att göra processen att sälja eller hitta en fastighet så flytande och trevlig som den borde vara. Kontakta oss om du letar efter en pålitlig partner i din sökning för en kvalitetsfastighet i Marbella.

AMREIN FISCHER, specialister inom exklusiva fastigheter i Marbellas finaste områden sedan 1985.

Vårt team

Karin Prischmann

Karin Prischmann
Senior Property Consultant

Tel. +34 683 416 787
karin@amrein-fischer.com

Kerstin Eschert

Kerstin Eschert
Senior Property Consultant

Tel. +34 636 465 030
kerstin@amrein-fischer.com

Francisco Torres

Francisco Torres
Property Management & Corporate Services

Tel. +34 619 000 052
francisco@amrein-fischer.com

Doreen Sattler

Doreen Sattler
Director of Marketing

Tel. +49 228 319659
doreen@amrein-fischer.com

Våra utmärkelser och partners

Awards
Leading Real Estate Companies of the World
Nowinta

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få våra senaste nyheter direkt i din inkorg. Ingen skräppost.

Jämför listor