Dina sökresultat

Letar du efter en fastighet i Marbella? På AMREIN FISCHER är vi dedikerade till att hjälpa dig hitta ditt drömhem. Vårt lilla specialteam verkar i Marbella med omgivning. Vi erbjuder en komplett skräddarsydd tjänst. Vi kommer att stödja dig i varje steg på vägen – från att upprätta en kravlista, hantering av sök- och förvärvsprocessen, till slutförandet av affären och därefter.

Oavsett om du är i början av din resa eller är frustrerad över eventuella hinder på vägen kan du lita på att vi ska hjälpa dig till rätt egendom till rätt pris. För att ta reda på mer om fastighetsköpsprocessen inbjuder vi dig att undersöka vår köpguide.

Köpguide engelska

Letar du efter en fastighet i Marbella? Det finns två alternativ på AMREIN FISCHER.

Letar du efter en fastighet i Marbella?

Gratis sökning

Vår lättanvända sökmotor visar de fastigheter vi har till försäljning enligt dina angivna sökkriterier: typ av fastighet, plats, storlek, pris, etc.

 

Vår fastighetssökningstjänst

Använd vår fastighetssökningstjänst och informera oss om dina önskemål, krav och din planerade budget. Vi kommer att förse dig med ett anpassat urval av fastigheter som uppfyller dina behov. Vi rekommenderar också att du anger om du letar efter en permanent bostad, en andra bostad, ett pensionär eller en återlämnande egendom.

Vi rekommenderar att du anger om du letar efter ett hem, en andra bostad eller en investering. Ju mer information vi får desto lättare är det att hitta rätt egendom för dig.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få våra senaste nyheter direkt i din inkorg. Ingen skräppost.

Jämför listor