Dina sökresultat

En framgångsrik försäljning av ett hus kräver en förståelse både kunden och fastigheten. På AMREIN FISCHER har vi 30 års god erfarenhet av att föra ihop köpare och med rätt objekt.

Vårt team utvärderar ständigt lokala marknadsdata för att säkerställa att vi hittar rätt utgångspunkt för att ge våra kunder genomtänkt och skräddarsydd tjänst under för försäljningsprocessen – maximera värdet på dina tillgångar och tryggt komma i hamn med försäljningen.

AMREIN FISCHER tar över från första dagen och garanterar att alla nödvändiga åtgärder vidtas för en professionell marknadsföring av din fastighet. Fördjupad marknadskunskap, utmärkta kundkontakter, pålitlig hantering och engagemang ger oss de optimala förutsättningarna för listningen.

Förutom att hantera försäljningen av fastigheten stöder vårt kompletta försäljningspaket våra kunder med ytterligare tjänster som kan behövas, inklusive de juridiska aspekterna av försäljningen. Vi arbetar med en panel av skickliga advokater som är experter på fastighetstransaktioner, och säkerställer att de juridiska frågorna i affären hanteras effektivt och utan dröjsmål.

För mer information om försäljning, fastighetsvärdering och prissättning, kontakta oss.

Kontakta oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få våra senaste nyheter direkt i din inkorg. Ingen skräppost.

Jämför listor