Dina sökresultat

AMREIN FISCHER har en robust och sofistikerad fastighetspraxis. Vi hjälper våra kunder att förvärva egendom på nästan alla sätt enligt rådande praxis och lagstiftning. Vi fungerar som rådgivare och stöd till låntagare och långivare. Vi hjälper våra kunder att förvärva, finansiera, utveckla, hyra, förvalta och sälja sina fastigheter.

AMREIN FISCHER står till ditt förfogande för att hantera och kommunicera med lokal myndigheterna.

Vi tar hand om all kommunikation och administration på alla områden med de spanska myndigheterna och delar med oss av vår erfarenhet till dig.

AMREIN FISCHER samarbetar med advokater och finansiella institutioner som tillhandahåller ett brett utbud av sofistikerade juridiska och finansiella tjänster för företag och fastighetsägare. Bland våra kunder ingår fastighetsägare, investerare, utvecklare och fastighetsförvaltare. Vi har lång erfarenhet av strukturering och genomförande av komplexa fastighetsförvärv, utvecklings- och finansieringsavtal och finansieringstransaktioner. Våra advokater har mångårig erfarenhet i att hjälpa utländska kunder och erbjuder kostnadseffektiva lösningar anpassade efter varje unikt behov.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få våra senaste nyheter direkt i din inkorg. Ingen skräppost.

Jämför listor